Webbureau i Aarhus

Efiware er dit professionelle webbureau i Aarhus. Vi er eksperter i webudvikling. Vi udvikler din forretning online. Vores fokus ligger primært på e-commerce og udvikling af flotte, konverterende webshops, samt udvikling af erhvervshjemmesider, der repræsenterer din virksomhed online.

Et bureau med mange kompetencer samlet under et tag

Når du vælger et bureau til at løse dine udviklingsopgaver, får du specialistviden inden for flere felter til rådighed. Hos Efiware får du alle de kompetencer, der skal til for at udvikle din forretning online – uanset om dit behov er en visitkorthjemmeside eller en avanceret webshop med mange funktioner.

Vores medarbejdere kan yde professionel service inden for:

  • PHP-udvikling (back-end)
  • JavaScript/ HTML/ CSS (+ LESS/ SCSS)) (front-end)
  • MySQL (database)
  • Linux systemadministration

Oversat betyder det, at vi både står for webprogrammering og webdesign. Vi anbefaler i de fleste tilfælde, at man vælger at få sin hjemmeside baseret på CMS’et Drupal. Det giver et stabilt og hurtigt website, som er skalérbart og kan vokse med din forretning.

På vores kontor i Aarhus har vi de fornødne kompetencer samlet under et tag. Ønsker du særlige tilpasninger, integrationer eller andre løsninger, så er vi først og fremmest udviklere, der selv klarer den opgave. Vi sender altså ikke opgaven videre til et andet bureau, men løser det hele in-house.

Opgradér din webshop en gang for alle

Har du en webshop, der er begyndt at vokse ud af sine rammer? Opgradér til en webshop bygget i Drupal Commerce. Vi bygger en hjemmeside med masser af stræk i – så din forretning kan blive ved med at vokse. Du vil mærke en tydelig forbedring med det samme, især på pagespeed – til glæde for dig, dine kunder og SEO.

Sælg mere med en flot erhvervshjemmeside

Din hjemmeside er dit online visitkort. Den er i mange tilfælde det første indtryk, potentielle nye kunder og samarbejdspartnere får. Måske har de fundet dig i Google, på Facebook eller LinkedIn – men de ringer først, når de har tjekket din hjemmeside ud. Sørg for at førstehåndsindtrykket er godt.

Kom og mød os over en kop kaffe i Aarhus

Hvis du også har adresse i Aarhus eller Østjylland, så kom forbi til en kop kaffe. Måske kan vi hjælpe dig med noget? Gennem vores kunder og tidligere projekter har vi fået en god fornemmelse for, hvad der rører sig i e-handel. Måske kender vi lige den integration, der kan gøre din hverdag nemmere?

Uanset hvad, er vi glade for at kunne møde vores netværk, kunder og samarbejdspartnere til en kop kaffe. Er afstanden for stor, kan det også klares over Skype eller telefonen. Så må du bare selv skænke kaffen.

Job hos webbureau i Aarhus?

Som webbureau i vækst, er det klart, at vi er altid bliver glade for at modtage ansøgninger fra mulige nye kollegaer. Vi har et rart kontor i det nordlige Aarhus, hvor der hersker en god stemning, er højt til loftet og plads til alle – som man siger.

Hvis du er en skarp profil inden for PHP-programmering eller andre kodesprog, kan det meget vel være, at vi mangler lige netop dig inden længe. Måske mangler vi dig allerede. I så fald kan du tjekke vores aktuelle jobopslag ud.