Webudvikling

Specialudviklede løsninger

Når der ikke findes et plugin til det

Har du ledt og ledt efter et plugin til lige den funktion, du mangler? Så har du endelig fundet svar. Vi kan udvikle det for dig!

Du får mere kvalitet for pengene

Du kan få udviklet dit eget plugin, tema eller funktionalitet. På den måde får du en stærkere hjemmeside, som konverterer bedre.

Dine ønsker bliver imødekommet her

Vores spidskompetence er at specialudvikle alt fra fuldendte webløsninger til udvikling af delelementer til eksisterende løsninger.

Du kan, med andre ord, få det præcis, som du vil have det. 

 

Vi udvikler det, du mangler

Fordele ved webudvikling med Efiware


Se hvad du også kan få hjælp til 

Vil du have et tilbud?
Vi giver dig et estimat på dine ønsker

Webudvikling af custom CMS

Custom CMS system

Ønsker du en custom løsning med dit eget CMS-system? Det kan vi give dig. Du behøver ikke lade dig binde af et almindeligt CMS system som Drupal eller WordPress. Vi bygger den løsning, du ønsker dig.

E-commerce webudvikling

E-commerce

Har du behov for webudvikling til din E-commerce løsning? Mangler din webshop en særlig funktion eller en integration til jeres lagersystem? Hos Efiware kan du få e-commerce specialiseret webudvikling.

Webudvikling af nye plugins

Udvikling af nye plugins

Har du ledt og ledt efter det helt rigtige plugin? Uanset hvad dit plugin skal kunne, er det ikke noget, vi ikke kan klare med webudvikling. Vi bygger det plugin, du mangler, fra bunden med webudvikling.

Et professionelt projektforløb

Hos Efiware har vi mange års erfaring med både større og mindre udviklingsprojekter. For dig betyder det, at du bliver en del af en gennemprøvet arbejdeproces. Du kan altså være tryg hele vejen igennem.

En struktureret proces fra idé til levering

Når du har fået et behov for noget, det kræver webudvikling, står du med en opgave. Den tager vi hånd om. Inden vi går i gang med at udvikle, har vi sørget for at forventningsafstemme med dig. 

Dit projekt kommer sikkert i land

Efter vi er blevet enige om, hvad opgaven er, og hvordan den skal løses, får vi planlagt udviklingen af dit projekt, og så kan arbejdet gå igang. Så snart projektet er klar, afprøver vi løsningen i et lukket miljø, inden vi overleverer til dig.

Lej en erfaren webudvikler

Vi ved godt, hvor svært det er at finde en kvalificeret webudvikler, når de brænder på. Heldigvis vil vi gerne dele vores dygtige webudviklere med dig.

Få en udvikler på timebasis

Uanset om du mangler en fuldtids- eller deltidsudvikler, kan vi finde en løsning, hvor du kun betaler for den tid, du bruger. På den måde får du en udvikler til at løse dine opgaver uden at være bundet til mere.

Slip for at rekruttere

Når du lejer en af vores udviklere på timebasis, tager du en smart genvej uden om dyr og tidskrævende rekruttering, og du er samtidig garanteret en erfaren udvikler, der kan sit kram.
 

Lej en udvikler 

Lej en webudvikler på timebasis

Det siger Knuthenborg...

"Det er rigtig vigtigt for os, at vores website altid er tilgængeligt, og at vores besøgende får en god oplevelse med at booke billetter online. Derfor er vi glade for at have nogle kompetente samarbejdspartnere i Efiware. De løser vores udviklingsopgaver løbende, og vi har altid en behagelig dialog med Nikolaj."

- Poul Boel Jørgensen, Knuthenborg Safaripark

Måske er du interesseret i...

Kontakt os her

Få svar på dine spørgsmål

Lad mig høre, hvad du er i tvivl om.

Så hører du fra mig! 

William Ramaki - Efiware

William Ramaki
Direktør