PHP // Webudvikler

Ønsker du dig, at….

✔ have det sjovt, når du går på arbejde?

✔ have dygtige kolleger at sparre med?

✔ arbejde med de nyeste teknologier?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, så er der en stor chance for, at du passer godt ind i vores team. Hos Efiware er vi nemlig en flok glade nørder, som er meget passionerede omkring vores arbejde. På kontoret er der god stemning og en god sammenhæng mellem frihed og ansvar.

Lige nu står vi dog med en positiv udfordring: Vi har pænt travlt. Det betyder, at vi mangler en ny kollega til at være med til at løse de mange opgaver. Vi søger derfor en erfaren webudvikler, som både kan bidrage til den gode stemning, og som kan være med til at føre projekterne i hus.

Hvad kommer du til at arbejde med?

✔ Back-end programmering (PHP/ Drupal/ Symfony/ Laravel)

✔ Front-end programming (Angular/JavaScript/ HTML/ CSS (+ LESS/ SCSS))

✔ Mobilløsninger (Ionic)

✔ Databaser (MySQL)

✔ Evt. mulighed for at arbejde med systemadministration (Linux-landskaber)

Hvordan bliver det at arbejde hos Efiware?

Som udvikler i en mindre virksomhed tør vi godt garantere dig, at du bliver en central del af virksomheden. Her er både plads til platte ordspil og tid til fordybelse. Du vil opleve, at der altid er mange spændende projekter i gang. Vi bruger ikke bureaukratiske arbejdsgange – i stedet handler vi på vores gode idéer og lærer af vores fejl undervejs.

Hvad kan vi tilbyde dig?

✔ Attraktiv lønpakke

✔ Kompetente kolleger

✔ Et job hvor du bliver hørt

✔ Personlig og faglig udvikling

✔ Attraktiv arbejdsplads i Egå, der er let at komme til

I det hele taget kan du forvente at få en arbejdsplads, hvor vi også laver sociale ting såsom at spille CS:GO, nørde med IoT devices, spille pool eller tage ud at spise.

Kom forbi og hils på

Hvis du gerne vil have en fornemmelse af, om stedet er noget for dig, er du mere end velkommen til at komme forbi og hilse på. Der er altid kaffe på kanden (hvis man er til den slags, det er ikke et krav).

Sådan scorer du jobbet

Send din portfolio til direktør William Ramaki på wr@efiware.com. Du bedes også medsende en kort, motiveret ansøgning samt dit CV og andre dokumenter, du måtte finde relevante at vise os.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at slå på tråden på 71 99 03 03.

Vi indkalder kandidater til samtale løbende. Med andre ord: Hvis du læser dette jobopslag og er interesseret, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Du kan starte, så snart du kan. Vi er meget fleksible på den måde. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Efiware - webudviklere drikker fredagsøl af champagneglas

Fredagsøl af champagneglas.

Efiware - Sommerhustur 2019

Sommerhustur 2019

Efiware roulade med logo på

En beskeden roulade