Tolkeplan

Bag om TolkePlan

TolkePlan opstod som en god idé i vores hoveder - og der er ikke langt fra tanke til handling, når man sidder på et kontor med udviklere, der brænder for at få lov at udvikle noget helt nyt. Det er der kommet et rigtig godt produkt ud af, som vi er stolte af.

- William Ramaki, Direktør, TolkePlan

 

Hvad er TolkePlan?

Nem og overskuelig administration af tolke? Som tolkebureau skal man holde tungen lige i munden, når man holder styr på kunders booking af opgaver og tolkene kalendere - eller hvad? Det plejede at være en tung administrativ byrde at drive et tolkebureau. Men nu kan det gøres meget nemmere: TolkePlan er et ERP-system skræddersyet til tolkebranchen. 

Selve programmet fungerer som en responsiv web-app, der er udviklet til at fungere godt på smartphones og tablets, som ofte er det eneste udstyr, en tolk har med på farten. Som nicheprodukt er TolkePlans styrke, at det rammer lige ind i behovet hos tolkebureauet. Behovet for at løfte den tunge, administrative opgave, det er at koordinere ansatte tolke, freelancere og opgaver. 

Udviklet fra bunden og løbende nye funktioner

TolkePlan er et produkt, som er udviklet og kodet af Efiware. Hele softwaren er kodet fra bunden, back-end administration foregår gennem Drupal 8. Som barn af et webbureau har TolkePlan den fordel, at der altid er adgang til udvikling - til glæde for TolkePlans kunder og brugere. Det betyder nemlig, at der jævnligt tilføjes ny funktionalitet til programmet.

Udover den fornøjelsen i at arbejde med et produkt, man selv har bygget fra bunden, stiller det store krav til sikkerheden på Efiwares hostingplatform. TolkePlans kunders kunder er nemlig i høj grad landets kommuner. Ved sidste optælling var mere end 80 % af danske kommuner brugere af TolkePlan. Det fordrer, at sikkerheden omkring TolkePlan skal være i top hele tiden.

Det får TolkePlan:

ü Løbende udvikling af nye funktioner

ü Support og teknisk bistand

ü Drift og hosting i et sikkert miljø

ü Sikkerhedsopdateringer af websitet

 

Bliv klogere på, hvad TolkePlan er - besøg websitet