Supervin

Det siger Supervin om samarbejdet

For at få succes online er det alfa og omega at have en god samarbejdspartner til det tekniske. En fysisk butik kan jo heller ikke løbe rundt, hvis den må lukke, når der er allermest gang i salget. Efiware sørger for, at vores webshop kører med en rigtig flot oppetid, og vi er meget glade for det gode samarbejde, vi har med dem.

- Mads Jensen, Ejer, Supervin

 

Hvem er Supervin?

I midten af Vendsyssel, i den nordjyske by Hjørring, ligger Supervin - Jyllands største vinbutik. Supervin har i mange år haft et godt tag i vinmarkedet med sin fysiske butik og som engrosforhandler - og nu har de også indtaget det online vinmarked i Danmark. Med sin Drupal Commerce webshop har Supervin en stærk platform at drive e-handel fra.

 

Udvikling af nye funktioner og vedligehold

Supervin er endnu et godt eksempel på en Drupal-platform, som Efiware vedligeholder og udvikler nye funktioner til, når behovet opstår. I Efiware er der også nogle stykker på kontoret, som er meget engagerede i vin, og det giver et godt udgangspunkt for en god dialog med Supervin. Efiware er således glade for det gode samarbejde og for at være med til at styrke Supervins position på det online vinmarked.

Supervin er desuden et eksempel på en kunde, som får det bedste fra begge verdener. I det daglige samarbejder Efiware nemlig med marketingbureauet Web2Media om Supervin. Efiware bistår med de udviklingsmæssige kompetencer, mens Web2Media håndterer projektledelse og marketing.

 

Det får Supervin:

ü Løbende udvikling af nye funktioner

ü Support og teknisk bistand

ü Drift og hosting i et sikkert miljø

ü Sikkerhedsopdateringer af websitet

Kontakt os, hvis vi også skal løse jeres udviklingsopgaver.

 

Vinflaske

 

Meget mere end en webshop

Ligesom butikken i Hjørring, der er Jyllands største vinbutik, har webshoppen meget at byde på. Uanset om man leder efter en dejlig hverdagsvin eller en vin, der kan imponere til en fornem middag, så kan den rette vin findes hos Supervin. Webshoppen byder på muligheden for at sortere ud fra de kriterier, man ønsker vinen skal opfylde, ligesom man kan sortere ud fra pris. Hertil kommer et anmelder-univers, hvor man kan finde de vine, som anmelderne roser.

 

Bliv inspireret til dit næste vinkøb - besøg Supervin her