Udvalgte cases

Knuthenborg Safaripark

"Det er rigtig vigtigt for os, at vores website altid er tilgængeligt, og at vores besøgende får en god oplevelse med at booke billetter online. Derfor er vi glade for at have nogle kompetente samarbejdspartnere i Efiware. De løser vores udviklingsopgaver løbende, og vi har altid en behagelig dialog med Nikolaj."

- Poul Boel Jørgensen, Knuthenborg Safaripark

Supervin

"For at få succes online er det alfa og omega at have en god samarbejdspartner til det tekniske. En fysisk butik kan jo heller ikke løbe rundt, hvis den må lukke, når der er allermest gang i salget. Efiware sørger for, at vores webshop kører med en rigtig flot oppetid, og vi er meget glade for det gode samarbejde, vi har med dem."

- Mads Jensen, Ejer, Supervin

LinusPro Nutrition

"Sammen med Efiware har vi fået implementeret et redesign af vores hjemmeside og webshop. Det var vigtigt for os, at sitet bibeholdt sin LinusPro-ånd, og det har Efiware været med til at sørge for. I samarbejdet med Efiware har vi haft en tæt dialog, og det vil vi også have fremover."

- Marianne Bjørn, LinusPro Nutrition

TolkePlan

"TolkePlan opstod som en god idé i vores hoveder - og der er ikke langt fra tanke til handling, når man sidder på et kontor med udviklere, der brænder for at få lov at udvikle noget helt nyt. Det er der kommet et rigtig godt produkt ud af, som vi er stolte af."

- Benny Gårdbo-Pedersen, CEO, Efiware & TolkePlan
Vil du også være med?

Gør ligesom vores mange glade kunder: