PHP-udvikling

Vi programmerer din løsning, som du vil have den

Du kan få en stærk løsning i PHP

Mangler du en PHP-udvikler til at vække ideerne på papiret til live med PHP? Så har du fundet frem til den rette side.

Få udviklet en løsning fra bunden

Hos Efiware finder du specialister i PHP-udvikling. Vi omsætter dine ønsker til en færdig løsning, det gælder både for hele websites og mindre løsninger.

Du får den funktionalitet du mangler

Uanset om du allerede har et website, der blot mangler et par nye funktioner, eller om du skal have bygget en løsning fra bunden, kan vi hjælpe.

Vi udvikler din løsning, som du ønsker det, og du er med hele vejen.

Vi udvikler det, du mangler

Fordele ved webudvikling med Efiware


Se hvad du også kan til få hjælp til 

Vil du have et tilbud?
Vi giver dig et estimat på dine ønsker

Website udviklet i PHP fra bunden

Website udviklet i PHP

Ønsker du et skræddersyet website kodet fra bunden i PHP? Overstiger din virksomheds behov den løsning et traditionelt CMS som Drupal eller WordPress kan give dig? Få den nødvendige løsning med PHP-udvikling.

PHP-udvikling af avanceret funktionalitet

Avanceret funktionalitet

Med PHP-udvikling kan du få lavet præcis den avancerede funktion, du ønsker, dit website skal have. PHP er kompatibelt med de fleste websites, så du kan få det, som du vil have det. Vi udvikler det for dig.

Plugins udviklet med PHP

Udvikling af plugins

Et plugin, der sætter virtuelt fyrværkeri i gang, når dine besøgende tilmelder sig dit nyhedsbrev? Findes der ikke et plugin til det, så fikser vi det. Du kan få præcis det plugin, du ønsker dig, med PHP-udvikling.

Et professionelt projektforløb

Når du får løst dine udviklingsopgaver hos Efiware, får du et professionelt og trygt forløb. Vi sørger for, at du er en del af processen hele vejen gennem forløbet, så du ved, hvad du får.

Planlagt forløb fra idé til levering

Der er opstået et behov - du mangler en erfaren PHP-udvikler til at levere avanceret funktionalitet til dit website - eller måske bygge et skræddersyet website til dig. Vi starter forløbet med at forventningsafstemme.

Et gennemprøvet forløb

Så snart vi er enige om, hvad opgaven er og hvordan den skal løses, planlægger vi udviklingen af dit projekt, så arbejdet kan gå igang. Når projektet er klar, afprøver vi løsningen i et sikkert miljø, inden vi overleverer til dig.

Måske er du interesseret i...

Få en skarp udvikler på sagen

Få svar på dine spørgsmål

Lad mig høre, hvad du er i tvivl om.

Så hører du fra mig! 

William Ramaki - Efiware

William Ramaki
Direktør