LinusPro Nutrition

Det siger LinusPro Nutrition om samarbejdet

Sammen med Efiware har vi fået implementeret et redesign af vores hjemmeside og webshop. Det var vigtigt for os, at sitet bibeholdt sin LinusPro-ånd, og det har Efiware været med til at sørge for. I samarbejdet med Efiware har vi haft en tæt dialog, og det vil vi også have fremover.

- Marianne Bjørn, Indkøbschef, LinusPro Nutrition ApS

 

Hvem er LinusPro Nutrition?

Midt i markedet af proteinprodukter som proteinpulver, -barer og -drikke, står en ung, dansk spiller og lyser op. Det er LinusPro, der i 2014, startede sit projekt: Målet er at revolutionere markedet for kosttilskud og fitnessprodukter. Det vil de gøre med udbredelsen af deres egne produkter, som skal hæve standarden i branchen. Fra proteinbarer til proteindrikke: Alle har det til fælles, at de er fremstillet af råvarer af den højeste kvalitet, fremstillet og pakket i Danmark. 

Du finder de mange innovative kvalitetsprodukter fra LinusPro i både deres egen webshop, men også i fitnesscentre landet over og visse detailkæder.

 

Redesign og sikker drift

At revolutionere et marked er ikke nogen smal sag. Derfor er det også vigtigt, at alle komponenter spiller deres part. I dag er en velfungerende, moderne og brugervenlig hjemmeside uundgåelig. Efiware har bistået LinusPro Nutrition med at implementere et redesign på deres hjemmeside. Den nye hjemmeside er fortsat i LinusPros ånd, men med et mere ungt og brugervenligt design.

LinusPro Nutritions hjemmeside er endnu et eksempel på en veldrevet Drupal Commerce-platform. Hos Efiware har vi fornøjelsen af at sikre, at hjemmesiden altid er tilgængeligt og kører, som den skal. Det sker gennem en hosting- og driftsaftale. 

 

Det får LinusPro Nutrition:

ü Løbende udvikling af nye funktioner

ü Support og teknisk bistand

ü Drift og hosting i et sikkert miljø

ü Sikkerhedsopdateringer af websitet

Kontakt os, hvis vi også skal løse jeres udviklingsopgaver.

 

LinusPro Nutrition - hjemmeside redesign af Efiware

 

Meget mere end en webshop

LinusPro.dk er ikke bare en hjemmeside med en webshop, hvor man kan købe kosttilskud med protein - det er også et kæmpe univers af artikler og opskrifter, hvor du kan blive meget klogere på kost og motion. Det understøtter redesignet af hjemmesiden heldigvis, så det nu er blevet endnu nemmere for de mange brugere af siden at finde det, de leder efter, og ikke mindst dykke ned i de spændende artikler på hjemmesiden.

 

Oplev selv det spændende univers - besøg LinusPro her