Knuthenborg Safaripark

Det siger Knuthenborg om samarbejdet

Det er rigtig vigtigt for os, at vores website altid er tilgængeligt, og at vores besøgende får en god oplevelse med at booke billetter online. Derfor er vi glade for at have nogle kompetente samarbejdspartnere i Efiware. De løser vores udviklingsopgaver løbende, og vi har altid en behagelig dialog med Nikolaj.

- Poul Boel Jørgensen, Oplevelsesansvarlig, Knuthenborg Safaripark

 

Hvem er Knuthenborg?

Nord for Maribo på Lolland ligger et stort naturområde, der har et helt særligt dyreliv. Her ser man giraffer, tigre og næsehorn gå frit omkring. Det er Knuthenborg Safaripark, hvor glade gæster fra hele verden kan køre på opdagelse i egen bil. På den måde kan Knuthenborg Safaripark noget, som de fleste andre zoologiske haver ikke kan. Ikke nok med alle de spændende ting, man kan opleve, når man besøger parken på Lolland - de har også et spændende website.

 

Udvikling af nye funktioner og vedligehold

Knuthenborg Safaripark er endnu et eksempel på et fedt og særdeles velfungerende Drupal website. Vi er glade for at være en del af det tekniske team bag www.knuthenborg.dk. Når der opstår et behov for udvikling af nye funktioner, fejlretning eller support, står Efiware klar til at hjælpe.

 

Det får Knuthenborg:

ü Løbende udvikling af nye funktioner

ü Support og teknisk bistand

ü Drift og hosting i et sikkert miljø

ü Sikkerhedsopdateringer af websitet

Kontakt os, hvis vi også skal løse jeres udviklingsopgaver.

 

Giraf

 

Mere end blot et fremvisningssite

Knuthenborg Safariparks hjemmeside er, ligesom parken selv, en oplevelse at besøge. Den er fyldt med spændende funktionaliteter, der gør hjemmesiden underholdende og interessant at navigere rundt på. 

Alt i alt har Knuthenborg Safaripark et omfattende website, som er spækket med specialudviklede funktioner. Disse skal løbende vedligeholdes og optimeres, og den opgave udfører Efiware under en tæt dialog med parkens webansvarlige.

 

Oplev selv Knuthenborg Safariparks spændende website