E-commerce

Få en webshop der kører uden problemer

Sælg mere med en stærk webshop

Vil du også sælgere mere i den webshop? Have en shop, der kører uden problemer? Du kan få et hold e-commerce eksperter som samarbejdspartnere. Det er vi.

Specialiserede e-commerce udviklere

Når du bruger Efiware som din e-commerce samarbejdspartner, får du et team af udviklere, som kender din e-commerce løsning.

Brugervenlighed og konverteringsoptimering

Når vi bygger din webshop, sørger vi for, at din webshop er hastighedsoptimeret, SEO-venlig og ikke mindst ovenstående. Alt sammen så du kan fokusere på dit købmandsskab.

Læs mere om, hvilke e-commerce ydelser, du kan få hos Efiware, i de næste afsnit.

Vi kan give dig...

Fordele ved E-commerce med Efiware

Se vores cases 

Kom i gang med at sælge mere
Vi giver dig et estimat på dine ønsker

Du kan få en optimeret e-commerce løsning...

Konverteringsoptimering af webshop

Konverteringsoptimeret

Din webshop skal være konverteringsoptimeret. Det skal være nemt at navigere på din webshop. Så bliver kunderne nemlig i længere tid, hvilket øger chancen for, at de konverterer. Du får en konverteringsoptimeret e-handelsløsning, når du vælger Efiware.

Du får en mobilvenlig hjemmeside

Mobiloptimeret

Mobile first: Mindst halvdelen af dine potentielle kunder besøger dig fra deres telefon eller tablet. Din e-handelsløsning skal derfor naturligvis være optimeret til mobile platforme. Det sørger vi for, når du vælger Efiware til at bygge din e-handelsløsning.

Du får en SEO-venlig hjemmeside

SEO-optimeret

Du får en webshop, som er hastighedsoptimeret, brugervenlig og mobilvenlighed. Vi sørger for, at teknikken er i orden. Du får altså en webshop, der er teknisk SEO-optimeret: Så du kan blive fundet i søgemaskinerne.
 

Få en optimeret løsning

Det siger Supervin...

"For at få succes online er det alfa og omega at have en god samarbejdspartner til det tekniske. En fysisk butik kan jo heller ikke løbe rundt, hvis den må lukke, når der er allermest gang i salget. Efiware sørger for, at vores webshop kører med en rigtig flot oppetid, og vi er meget glade for det gode samarbejde, vi har med dem."

- Mads Jensen, Ejer, Supervin

Vælg det rigtige CMS til din webshop

Der findes mange forskellige content management systemer (CMS), som er gode til e-handel. Hos Efiware har vi især specialiseret os i Drupal Commerce, som henvender sig til de lidt større webshops.

Maksimal kunstnerisk frihed

Mange webshop systemer har stærke begrænsninger på den kunstneriske frihed. Det er der ikke med Drupal Commerce. Der kan du nemlig få det hele, som du vil have det, når du har Efiware med ombord.

Vi bygger din e-handelsløsning

Når du vælger et udviklingshus til at stå for din e-commerce løsning, er du ikke begrænset af tilgængelige moduler og plugins. Vi tilpasser, udvikler og former en helstøbt løsning til dig.

 

Hvilken løsning passer til dit behov?

Er du ikke helt afklaret endnu? Frygt ej.

Vi har gjort det nemmere for dig at blive afklaret:

Lille, mellem eller stor webshop?

 

Bliv klogere på dit behov 

Det siger LinusPro...

"Sammen med Efiware har vi fået implementeret et redesign af vores hjemmeside og webshop. Det var vigtigt for os, at sitet bibeholdt sin LinusPro-ånd, og det har Efiware været med til at sørge for. I samarbejdet med Efiware har vi haft en tæt dialog, og det vil vi også have fremover."

- Marianne Bjørn, LinusPro Nutrition

Få specialiseret e-commerce hosting

Vi ved, hvor vigtigt, det er, at din netbutik altid er tilgængelig for dine kunder. Derfor prioriterer vi først og fremmest, at hosting af din e-commerce løsning skal være skalérbar, stabil og hurtig. 

Du får en oppetid på 99,9 %

Hos Efiware får du hostet din løsning på vores servere. Vi sørger for, at din webshop er tilgængelig 24/7/365, og at dine besøgende får en gnidningsfri oplevelse. Det betyder flere salg og højere konverteringsrate.

Back-up 2 gange dagligt

Vi ved, hvor katastrofalt det er, hvis du mister en eller flere dages historik ved nedbrud. Derfor tager vi back-up af din e-commerce løsning op til 2 gange om dagen. 

Sådan får du hosting 

Hvad skal din hosting være?

Skalérbar, hurtig og stabil e-commerce løsning

Du får alle 3 hos Efiware

Få svar på dine spørgsmål med det samme
Ring til os på 71 99 03 03

Måske er du interesseret i...

Få din forretning online

Få svar på dine spørgsmål

Lad mig høre, hvad du er i tvivl om.

Så hører du fra mig! 

William Ramaki - Efiware

William Ramaki
Direktør