Drupal udvikling

Få en fleksibel webløsning, og mød et hav af muligheder for at styrke din online tilstedeværelse.

Få en ekspert til at fikse det

Efiware er dit tekniske webbureau i Aarhus. Hos os får du alle aspekter af Drupal-udvikling. Det kunne f.eks. være moduludvikling, CMS tilpasninger, temaopbygning eller integrationer.

Du får et kompetent Drupal bureau her

Bruger du Drupal i versionerne 6, 7 eller 8? Så er du heldig. Det er nemlig de versioner, vi er eksperter i. Du får gavn af vores erfaring fra tidligere projekter: Alt fra webshops og erhvervshjemmesider til intranet-systemer.

Mangler du en Drupal udvikler?

Uanset om du mangler udviklere til en komplet end-to-end Drupal-løsning, eller hjælp til at oprette et brugerdefineret Drupal-tema, er Efiware din samarbejdspartner.

Vi udvikler det, du mangler

Fordele ved Drupal-udvikling med Efiware

Se hvad du også kan få hjælp til 

Vil du have et tilbud?
Vi giver dig et estimat på dine ønsker

Drupal tema tilpasninger

Tematilpasninger

Din hjemmeside kan komme til at se ud, præcis som du gerne vil have den. På den måde kan du fremvise din forretning online, så den afspejler jeres værdier. Få en mere sælgende hjemmeside med jeres eget tema.

Udvikling af plugins til Drupal

Udvikling af plugins

Få præcis den funktionalitet, din hjemmeside skal have. Med det rette plugin, kan du øge din konverteringsrate. Gør det nemmere for dine kunder at blive kunder og sælg mere. Vi udvikler det plugin, du mangler.

Integrationer til Drupal

Integrationer til Drupal

Gør dine forretningsgange kortere. Med integrationer til lagerstyring, økonomiprogram, CRM-system mm. får du mindre manuelt arbejde og mere tid til at skabe forretning. Vi udvikler alle slags integrationer til Drupal.

Specialiseret Drupal hosting

Du kan få sikker hosting og stabil drift af dit website: Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om den næste sikkerhedsopdatering eller forsøg på at bryde ind på din hjemmeside.

Få ro til at koncentrere dig om din forretning.

Du skal ikke bekymre dig: Vi sørger for, at den nyeste opdatering altid er installeret og gør det så svært som muligt for hackere at bryde ind. Desuden får du 24/7 overvågning af dit website.

Færre nedbrud og bedre sikkerhed

Vi reagerer med det samme, hvis vi konstaterer sikkerhedsbrud eller ustabilitet i driften. På den måde mindsker vi risiciene for, at du går glip af vigtig forretning.

Du er med hele vejen

Når du får løst dine udviklingsopgaver hos Efiware, holder vi styr på forløbet. Du er i trygge hænder under hele forløbet, og du får selvfølgelig lov at være med på sidelinjen hele vejen.

Sikker styring fra idé til levering

Der er opstået et behov - du mangler en specialiseret Drupal udvikler til at lave et custom CMS, tema eller plugin til dit website. Når du kontakter Efiware, starter vi med at forventningsafstemme.

En gennemprøvet proces

Når vi er sikre på, at vi har forstået hinanden, planlægger vi udviklingen af dit projekt, hvorefter arbejdet kan gå igang. Så snart projektet er klar, afprøver vi løsningen i et sikkert miljø, inden vi sender den live.


Realisér dit projekt

Udvikling med Efiware

Sådan foregår udvikling hos Efiware

Det siger Knuthenborg...

"Det er rigtig vigtigt for os, at vores website altid er tilgængeligt, og at vores besøgende får en god oplevelse med at booke billetter online. Derfor er vi glade for at have nogle kompetente samarbejdspartnere i Efiware. De løser vores udviklingsopgaver løbende, og vi har altid en behagelig dialog med Nikolaj."

- Poul Boel Jørgensen, Knuthenborg Safaripark

Måske er du interesseret i...

Kontakt os her

Få svar på dine spørgsmål

Lad mig høre, hvad du er i tvivl om.

Så hører du fra mig! 

William Ramaki - Efiware

William Ramaki
Direktør